Borja Vilaseca

Descripció de la conferència

Borja Vilaseca impartirà la conferència “Les casualitats no existeixen. Set claus per estimar la vida tal com és”.

Biografia del conferenciant

Borja Vilaseca

Comunicador, emprenedor i creador de sistemes pedagògics

Borja Vilaseca és escriptor, filòsof, conferenciant, professor i emprenedor de projectes orientats a la transformació i el despertar de la consciència de la societat. La seva gran passió és democratitzar la saviesa per inspirar un canvi d’actitud i de mentalitat, de manera que les persones aprenguin a ser veritablement feliços i sàpiguen com desplegar tot el seu talent i potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

Actualment és el director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge, una titulació pionera i de referència a Espanya, present a les ciutats de Barcelona, Madrid i València. També és el fundador del projecte d’educació emocional gratuït per a joves La Akademia, present en més de 25 ciutats de tot Espanya, així com a Xile, Colòmbia, Brasil, Argentina i Equador.

És expert en autoconeixement a través del Eneagrama. Ha impartit més de 250 cursos d’autoconeixement per a més de 6.000 persones en diferents països. Com a professor ha col·laborat amb ESADE, la Universitat de Barcelona, la Ramon Llull, la Pompeu Fabra, l’Institut d’Empresa i Barcelona Activa. Ha escrit quatre llibres: ‘Encantat de conèixer-me’, ‘El Petit Príncep es posa la corbata’, ‘El sense sentit comú’ i ‘Què faries si no tinguessis por’. Part de la seva obra literària ha estat traduïda i publicada en 16 països. Anualment imparteix prop de 50 conferències a Espanya i Llatinoamèrica per promoure un canvi de paradigma.

Més informació: http://borjavilaseca.com/

Lloc de realització

Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà

Data

Divendres 28 d’octubre

Hora

a les 20:15 h.

Preu

0 €
Activitat oberta a tothom

Cartell de la conferència

Conferència AUCer Borja Vilaseca

Col·labora

Organitza

AUcer

Amb el suport de

ajuntament de puigcerdà