Descripció

Vermut amb Llibert Fortuny

Concert en solitari on Llibert Fortuny s’acompanya de saxos, “ewis”, ordinadors i altres eines tecnològiques per configurar un repertorion es fusionen el jazz i altres estils musicals, amb tota la seva força creativa, original i trencadora.

Llibert Fortuny
Educat a la prestigiosa Berklee College of Music, amb Shannon Li Clara, Phil Wilson, entre altres.

Des del seu retorn a Barcelona el 2001 la carrera musical de Llibert Fortuny ha estat meteòrica, amb una activitat musical molt activa i premiada.

Ha publicat 3 discos: Un circ sense lleons, molt elogiat pels crítics, Revolts i Double Step. Cal destacar també les seves múltiples col·laboracions amb Gary Wilis.

Sempre arriscant i tocant en diversos formats, i sense descartar allò que les noves tecnologies poden oferir-nos amb el descobriment d’una àmplia gamma d’oportunitats per enriquir els colors del saxo.

Per Llibert Fortuny “el jazz és una música subscrita a l’experimentació i la improvisació, una música perfecta per trencar les regles, a rebel·lar-se contra l’ordre establert, que la gent va criticar en el seu
moment per transgredir les normes com John Coltrane, Charlie Parker i Miles Davis, que són estàndards als que ara es fa referència.”

 

Amb la col·laboració de:

 

El Galet de Puigcerdà

Data

Dijous 13 de juliol

Hora

a les 13:30 h

Preu

3 €

*Places limitades

Per a més informació:
Secretaria AUCer – CEIP Alfons I, Av. Schierbeck, s/n Puigcerdà (fins dimecres 12 de juliol fins a les 14.00 h)
619 562 573

 

Formulari d’inscripció al vermut

Lloc de realització

Plaça Santa Maria