Descripció del curs

Amb la pràctica del Mindfulness, la teva plena atenció del moment present obre la porta a totes les possibilitats. Durant “Aprendre a Estimar” aprendràs con fer brillar la llum de la consciencia dins las teves relacions intimes.
L’amor a de contenir quatre qualitat bàsiques: bondat amorosa, compassió, alegria comprensiva i llibertat. Quan mirem profundament dins nostre i de les persones estimades, aquestes qualitat comencen a florir amb força.
Teixint juntament les claus de la psicologia budista amb histories tradicionals, el curs ofereix pràctiques detallades per enfortir la nostra comprensió i la capacitat d’intimar en qualsevol tipus de relació: entre amants, pares i nens i altres, Pensat per a tot aquell que aspira a un amor més profund i joiós.

S’oferiran sessions de ioga com un treball integral per ajudar a arrelar-nos.

També es presentarà una introducció a “començar de nou”, un tipus de comunicació conscient (mindfull).

 

TRANSPORT A BOLVIR:

Establim un punt per compartir vehicles en front de l’Estació de RENFE (els hotels són al costat). En cas que quedi algú sense transport a Bolvir disposarem un taxi / furgoneta gratuït.

ALLOTJAMENTS A PUIGCERDÀ:

Hab Ind: 42.50€ Hab Doble: 71.00€

Hab Ind: 35.50€  Hab Doble: 53€  Hab Triple:  78,50€

Lloc de realització

Escola Santa Cecília de Bolvir

Dates

Dissabte 23 i diumenge 24 de novembre del 2019

Horari

Dissabte de 9 a 14h i de 16 a 20h i diumenge de 9 a 14h

Preu

50 €

Professorat

Dat Phan (mestre)

Va ser ordenat per el mestre Thich Nhat Hanh l’any 1998 i és un practicant sènior des de fa més de 20 anys. Va deixar el hàbits i va tornar a reintegrar-se a la societat després de ser ordenat. Fins l’any 2009 el seu treball va ser dur les pràctiques contemplatives i les ensenyances de Buda a diferents dominis de la societat: educació, negocis i salut. Treballa ma a ma amb científics de referència, psicoterapeutes, doctors, directors i professors per tal de crear un clima de cooperació i comunitat que ajudi a generar més consciencia dins la societat. Es sent apassionat amb l’idea de introduir una aproximació integral a la plena consciencia (mindfulness) – psicologia profunda, ètica, estructura social i transcendència –
inspirada en les ensenyances del Buda i de contemporanis com el Dalai Lama, Kem Wilber i Ajan Sulak.

És cofundador de “Cedres Bleus” (Cedres Blaus) a l’Alt Loira (França), un centre de mindfulness a on també resideix gaudint de la música, escriptura, poesia, jugar amb el fills, I jeure sobre el fang com una tortuga mandrosa –maisonauxcedrebleus.com

 

Ramon Carreras (mestre i coordinació)
Biòleg, hostaler i restaurador, gestió i direcció esportiva.
Professor de ioga i mindfulness amb més de 40 anys de pràctica. Facilitador Sangha Camí de Llum de Cerdanya. President la CBI, coordinadora a Espanya de la promoció i divulgació de les ensenyances del mestre budista zen Thich Nath Hanh. Organitzador de diversos esdeveniments relacionats. Ha residit amb els monjos de Plum Village durant llargues estades.

 

Ileana Escudero Lecumberri (ioga)

És llicenciada en Psicologia per la UCM i màster en psicoteràpia amb Luis Cencillo. Practicant de meditació, ioga i txi-kung des de fa més de 20 anys i dedicada al seu ensenyament des del 2006 en l’àmbit clínic, social i educatiu.

 

Danae Jimenez (traducció)
Llicenciada en Arquitectura. 19 anys d’experiència en la pràctica de la meditació.
11 anys d’experiència en la pràctica del ioga.
Facilitant Mindfulness des de 2016, al públic general i a la presó.
Extens recorregut en voluntariat ambiental, social i humanitari.

Programa

Dissabte 23 de novembre: de 9.00 a 14.00h I de 16.00 a 20.00h
(Dinar pica-pica compartit a l’escola)
Diumenge 24 de novembre: de 9.00 a 14.00h

Cartell del curs

El Ioga del Mindfulness