L'ordre que dóna felicitat

Descripció del curs

Parlarem de les eines que podem aplicar per millorar la nostra qualitat de vida. Aprendrem sobre el poder de la meditació, com anar eliminant el patiment, la negativitat i la tensió de les nostres vides, i aprendrem que cadascun de nosaltres som responsables del que vivim.

Professorat

Sr. Antonio Jorge Larruy Baeza

Fundador d’”Espacio Interior”
Col·laborador del màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la Facultat d’Econòmiques de la UB
Col·laborador de “Catalunya Ràdio”
Autor dels llibres: Espacio Interior, Centramientos i Viure sense pensar, viure en plenitud

 

Dates

els dies 10 i 11 de juliol de 2017

Horari

de 9.30 a 14h i de 16 a 20h

Preu

Preu general: 135 €

Estudiants universitaris: 121,5 €

Residents Cerdanya: 85 €

Lloc de realització

AUCer – CEIP Alfons I
Av. Shierbeck, 2 – 17520 Puigcerdà

Programa

Aquest curs és una invitació a anar més enllà del filtre mental que conformen els pensaments, i que provoca manca de transparència i un allunyament de l’experiència real de la vida. Gairebé sense adonar-nos substituïm l’experiència viva de les coses i de nosaltres mateixos per un conjunt d’idees i símbols mancats de contingut vivencial.

Vivim d’interpretacions, sumits en especulacions ancorades en el passat i projectades a un futur que només existeix en la nostra ment.

El pensament crea una realitat virtual, en què un percep allò que pensa, i sent segons aquestes interpretacions, reaccionant i actuant, també, d’acord amb elles.

Quantes vegades ens sentim apagats, desanimats pels pensaments que ens atrapen, i quantes vegades ens sentim il·lusionats amb expectatives i projectes que només comporten un allunyament d’una realitat plena aquí i ara, amb promeses fraudulentes que acaben inevitablement amb frustració!

Viure en el pensament és no viure.

Aquest curs ens ensenya a deixar d’arrossegar el pes del passat i la pressió del futur, portant-nos a l’extraordinària plenitud del present, i ens convida a transcendir les trampes mentals i obrir-nos de nou a les meravelloses i plenes experiències de la vida.

Veure o descarregar la fitxa del curs en PDF