L’Associació Universitària de Cerdanya és una institució sense ànim de lucre, amb domicili social a Puigcerdà, formada l’any 1999 per joves majors de 18 anys i que té com a finalitat l’organització d’activitats, principalment, educatives, tot i que també organitza altres activitats de tipus cultural, esportiu i gastronòmic que permetin donar a conèixer Puigcerdà i la comarca de la Cerdanya.

Els membres de l’AUCer, amb Francesc Armengol al capdavant, treballen de forma voluntària, però sempre amb la il·lusió i l’objectiu de fer la feina ben feta i oferir el millor repertori de cursos i d’activitats durant l’any, i en especial durant la setmana cultural, en la que es celebra la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà.

L’activitat de l’Associació està recolzada per diverses institucions, sense les quals no seria possible dur-la a terme. Així doncs, els actors principals que la fan possible són, juntament amb l’AUCer, l’Ajuntament de Puigcerdà, la Universitat Ramon Llull i La Salle.

L’Ajuntament de Puigcerdà cedeix bona part de les instal·lacions educatives municipals, així com personal i material logístic, a més de destinar una partida del pressupost municipal aquests esdeveniments. La Universitat Ramon Llull i La Salle inverteixen en quant a professorat, oferta de cursos, material logístic, organització,… I finalment, l’Associació Universitària de Cerdanya és qui ha de traçar un punt d’unió entre les institucions, donant suport, sobretot, a les tasques d’organització, difusió de la informació, logística,…

Al llarg d’aquests anys la família de l’AUCer ha anat creixent, aprenent i millorant; un camí realment enriquidor i divertit, però que no podria continuar si any rere any els alumnes i participants no fessin la família més gran i donessin sentit a les nostres il·lusions.

Si vols formar part de l’Associació o col·laborar-hi d’alguna manera no dubtis en contactar amb nosaltres, estem oberts a qualsevol tipus d’aportació. Col·labora amb l’AUCer